This is how we do it

Neem dit vijfstappenplan goed door, zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan!

 

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

De ervaring heeft ons geleerd dat onze klanten uitsluitend kleding kopen die er als nieuw uitziet en in het huidige modebeeld past. Om aan die vraag te kunnen voldoen, hebben wij dus veel liever één tas met kleding die aan de bovenstaande eisen voldoet, dan een grote partij kleding waar we feitelijk niets mee kunnen. Hou daar alsjeblieft rekening mee, want artikelen inleveren waar wij niets mee kunnen, is zonde van ieders tijd.

 

INBRENGEN BIJ JET

Onze winkel is vier maanden per half jaar geopend. Op 11, 12 en 13 september vindt de inname plaats voor najaars- en winterkleding. In de loop van februari nemen wij zomerkleding in. Daarnaast kun je tijdens openingstijden op ieder moment van de dag kleding ter verkoop inbrengen. Je hoeft hier dus geen afspraak voor te maken.

 

WAT JE ONTVANGT

Nadat de verkoopperiode verstreken is, kan de kleding die niet verkocht is weer opgehaald worden. Die datum maken wij per e-mail en social media bekend. Nadat de kleding opgehaald is, ontvang je 50%, van de door ons gehanteerde verkoopprijs. In een uiterst transparant overzicht wordt het bedrag aangegeven dat vervolgens per bank wordt uitbetaald. Uiteraard is het ook mogelijk om je opgebouwde tegoed te besteden in de winkel.